logo
Sluiten

Aan de getoonde beelden kunnen
geen rechten worden ontleend.

Contact

Jong projectontwikkeling
Venestraat 17
8011 GJ Zwolle
06 24 864 767
info@jongprojectontwikkeling.nl

Appartementengebouw

Het bestaande pand heeft de uitstraling van een kantoorgebouw. In de nieuwe situatie is sprake van een woongebouw. Dat betekent dat het gebouw ook die uitstraling moet krijgen. De gevels van het gebouw worden opnieuw ontworpen en er worden veel ramen gerealiseerd.

Bij de hoogte van het gebouw is rekening gehouden met de omgeving. Daarom is het gebouw aan de straatkant deels twee en deels drie lagen hoog. Op het middengedeelte is het gebouw drie lagen hoog. Voor het gebouw worden parkeerplaatsen gerealiseerd en is sprake van groen.

Twee-onder-een-kap woningen

Op het onbebouwde perceel naast het bestaande gebouw worden twee twee-onder-een-kap woningen gebouwd. Deze woningen zijn twee lagen met een kap. De woningen worden op dezelfde afstand van de weg gebouwd als de naastgelegen woning.  De woningen hebben een voortuin en een achtertuin.

Rijwoningen

Achter de vrijstaande woningen wordt een rij van zes rijwoningen gebouwd. Deze woningen hebben een kleine achtertuin.

Buitenruimte

Naast de transformatie van het gebouw, wordt ook de buitenruimte aangepakt. Er worden parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers gerealiseerd. Nieuwe beplanting zorgt voor een prettig woon- en leefklimaat en een groene uitstraling.

 Op de volgende afbeeldingen is een impressie van de plannen weergegeven. Aan deze impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar de homepagina